Digital Designer

Solliciteer nu

Digital Designer

Bij Havana Harbor zijn we opzoek naar een Digital Designer om ons team te komen versterken.

Full-time · Rotterdam

Over de rol

Hey pixelvormer, zin om samen aan de vetste digitale campagnes van Nederland te werken en je creaties overal terug te zien? Lees dan vooral verder, want wij zijn op zoek naar een medior digital designer met een magische Wacom pen. Eentje die originele creaties feilloos kan opzetten, maar ook prima overweg kan met digitale doorvertalingen van offline campagnes.

De job

Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring bij een digitaal bureau en bent klaar om je verder te ontwikkelen. Conceptueel begeleid door onze creatives werk je nauw samen met zowel andere digital designers als motion designers. Je gaat samenwerken met kritische mensen, dus je moet durven te strijden voor je kickass ideeën.

We komen digitale campagnes, websites, apps en huisstijlen tegen in je portfolio. Je designs zijn consument gedreven, gelikt en praktisch toepasbaar voor motion en development - logisch, want jij denkt graag na over waar je creaties belanden, toch? Dankzij jouw kennis van online advertising, zorg je dat alle uitingen naadloos aansluiten bij de verschillende mediakanalen.

De laatste trends kennen voor jou geen geheimen. Wanneer je in het weekend iets tofs tegenkomt, deel je dat graag in onze Whatsapp-groep. Heb je even niets te doen omdat je weer eens lekker hebt door geknald? Dan scherp je je skills aan of schiet je met liefde een collega te hulp. Vervolgens sluit je je week af met complimenten van het team, want waar zouden we zonder je zijn?

We gaan voor kwaliteit. Gelukkig ben jij een meester/meesteres van de constructieve feedback. Zowel incasseren als uitdelen. Een uitgesproken visie wordt bij ons gewaardeerd!. 

De verwachtingen van onze nieuwe superheld(in):

● 3-5 jaar ervaring bij een digitaal bureau;

● Kan werken met bestaande assets en style guides;

● Kan ook prima een nieuwe campagnestijl uit de mouw schudden;

● Een lekker portfolio vol A-merken;

● Kan designs goed onderbouwen;

● Snapt het digitale landschap;

● Kennis van (digitale) mediakanalen;

● Ontwerpt met de user experience in het achterhoofd;

● Heeft het hele Adobe pakket uitgespeeld - je werkt feilloos met o.a. Photoshop, XD en Illustrator;

● Schrijft vloeiend Nederlands en voldoende Engels;

● Vindt een hoofdkantoor in Rotterdam gers, woont een beetje in de buurt (vereiste: woont in Nederland) en weet wat krootjes zijn.

De benefits:

● Een superstrak, nieuw kantoor op een steenworp afstand van de Eramusbrug;

● Superleuke collega's - maar écht, want je krijgt er een toffe vriendengroep bij;

● De kans om je verder te ontwikkelen;

● De mogelijkheid om je portfolio uit te breiden met award winning campagnes voor A-merken;

● De beste koffie in de agency scene dankzij onze geweldige barista's;

● Het hele Adobe-pakket tot je beschikking;

● Een krachtige iMac om je op uit te leven;

● Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden


De werkgever

Havana Harbor

Havana staat voor onze creativiteit. Harbor voor onze productiekracht. Wij bedenken. Wij maken. En we timmeren daarmee hard aan de weg. De komende periode gaan we wegens succes onder andere onze studio uitbreiden. We hebben mooie plannen en nodigen je uit daar onderdeel van te worden.

Als lid van de Havana-family werk je met je creatieve skills ook 2 dagen per week mee aan content- en campagneprojecten van onze collega’s van daily dialogues, de social media tak van Candid.

We zijn samen onderdeel van Candid, een platformorganisatie met media, creatie en data agencies. Hieronder vallen labels zoals XXS, Stroom, M2Media en Online Company.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Digital Designer? Dan horen we graag van je!