Senior Digital Designer

Solliciteer nu

Senior Digital Designer

Bij Havana Harbor zijn we op zoek naar een Senior Digital Designer om ons team te komen versterken.

Full-time · Rotterdam

Over de rol

Voor het ontwerpen van toonaangevende digital experiences voor A-merken is Havana Harbor op zoek naar een talentvolle en ervaren digital designer. Een gedreven ontwerper die graag met data en nieuwe technologieën werkt en deze koppelt aan hoge kwaliteit (typo-)grafische vormgeving.

De Job

"Creatieven van nu omarmen nieuwe technologieën, werken met data en wijzen onze klanten en merken met hun creativiteit de weg." (Henk Haaima, CD Havana Harbor)

Als digital designer ontwerp je toonaangevende digital experiences voor onze A-merken in uiteenlopende industrieën. We zoeken een ontwerper die abstracte ideeën kan vertalen naar aansprekend design. Een goed idee kan niet zonder een briljante executie. Je hebt daarom een goed gevoel voor vorm, typografie en layout en ontwerpt user interfaces en digital experiences die van het scherm afspatten, die uitnodigen tot interactie en inspireren.

We denken bij Havana Harbor niet in de klassieke silo's. Als digital designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de gehele customer journey. Je ontwerpt een digital design language die consistent en aantrekkelijk wordt doorvertaald naar zowel activaties, sociale kanalen en digitale services, apps en websites.

Het palet van de ontwerper verandert en wordt steeds rijker. Design wordt gevoed door data en technologie. Hierdoor wordt het web en elke digital experience immersive en dynamisch. We vinden het belangrijk dat designers deze nieuwe technologieën omarmen en data als creatief materiaal zien. We verwachten niet dat je alles in de vingers hebt maar wel een pioniersmentaliteit om als ontwerper hiermee aan de slag te gaan en onze klanten te verrassen met goed uitgevoerd klassiek (typo-)grafisch design in combinatie met de toepassing van de nieuwste technologieën.

Over jou

  • Afgestudeerd als Digital of Graphic Designer aan een kunstacademie
  • Een actueel portfolio
  • Minimaal 5 jaar agency ervaring en ervaring met A-merken
  • Goed gevoel voor vorm, motion en typografie
  • Denkt en voelt digital en heeft al ervaring met een of meerdere opkomende technologieën zoals Metaverse, spatial computing, WebGL, VR, AR, 3D, Voice en is enthousiast hier volop in te duiken
  • Heeft ruime ervaring in het samenwerken met developers
  • Brede belangstelling voor en kennis van vormgeving, kunst, consumenten- en gebruikersgedrag en technologie en data

The benefits

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop van de zaak.

  • Een werkplek op een toplocatie in hartje centrum van Rotterdam met dakterras en baristahoek.
  • Je werkt samen met een getalenteerd en gedreven team.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Digital Designer? Dan horen we graag van je!