Senior HTML5 en JS Developer voor Rich media

Solliciteer nu

SENIOR HTML5 EN JS DEVELOPER VOOR RICH MEDIA

Wij werken dagelijks aan de vetste digitale campagnes voor grote Nederlandse adverteerders, reclame- en mediabureaus. Wij bedenken de meest spectaculaire display campagnes en ontwikkelen met HTML en JavaScript hiervoor banners, rich media uitingen en landingspagina’s. Per direct zijn wij op zoek naar een Rich media developer op senior niveau ter versterking van ons team.

FULL-TIME · ROTTERDAM

Wat wordt er van je verwacht:

• Vanuit je senior rol ben je meer dan alleen een code klopper. Je toetst de concepten van onze designers, neemt juniors mee op sleeptouw en gaat binnen een digitale uiting altijd voor het technisch maximaal haalbare.

• Je ontwikkelt de gaafste animaties en interacties binnen de afgegeven specificaties door het gebruik van HTML5, CSS3 en JavaScript.

• Onze business ontwikkelt zich in rap tempo. Om die reden ontwikkel ook jij je voortdurend om de beste binnen het vakgebied te blijven door het gebruik van bijvoorbeeld Greensock, CreateJS en Animate CC.


Waaraan moet je voldoen:

• Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van digitale campagnes waar display banners en Rich media uitingen onderdeel van zijn.

• Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HTML5, JavaScript en andere relevante technieken.

• Je werkt efficiënt en gestructureerd, waardoor je werk altijd over te dragen is aan bijvoorbeeld de juniors binnen je team.

• Je bent bekend met ad-serving platformen als DoubleClick, Weborama, AdForm en Sizmek en weet dan ook waaraan je code dient te voldoen om hierop zonder problemen creaties te laten draaien.

• Je bent een teamspeler!


Interesse? Vind jij dat dit profiel naadloos aansluit op wat je zoekt? Solliciteer dan direct en stuur ons je portfolio! Tijdens een eerste gesprek vertellen we je graag meer over ons bedrijf en misschien gaan we dan samen vanuit ons gloednieuwe kantoor in Rotterdam Centrum de digitale wereld veroveren!